Képek az idei 2023-as Karácsonyi fotózásokból

Karácsonyi Fotózás 2023

Minden Akciós időpont elfogyott!
Hétköznap, délelőtt vagy délután egyéni időpont foglalással van még lehetőség a fotózásra.
Ennek ára: 45.000 Ft.

Beltéri Családi Karácsonyi Fotózás Kaposvár-tól 8 km-re Taszáron

Variálható karácsonyi kellékekkel. Családok, párok, nagyszülők, kis kedvencek is jöhetnek!

Az ünnepi szezon mindig különleges és emlékezetes időszak a családok életében. Ahhoz, hogy megörökítsük ezeket az édes pillanatokat, semmi sem lehet jobb választás, mint egy családi karácsonyi fotózás.

Helyszín: Mini Fotóstúdió Taszár (Kaposvártól 8 km-re)

 • Amit a fotózásról tudni kell:
 • 45 perc vidám hangulatú fotózás lesz.
 • 30 40 db utómunkázott, nagy felbontású digitális képet kaptok, 2 héten belül (online letölthetően).
 • E-Számlát kaptok a fotózásról a képekkel együtt.
 • 5.000 Ft-os fotózás ajándékutalványt kapsz, amit beválthatsz a következő fotózásnál.
 • Papírképek, vászonképek a digitális anyag átadása után külön rendelhetőek, amik a megrendeléstől számított 2 héten belül lesznek készen.
 • Kérek mindenkit, hogy pontosan érkezzen, mert váltásban lesznek a családok és a fotózás után fel kell készülnöm a következő család fogadására!
 • A fotózás alap ára 35.000 Ft
 • A tavaly karácsonyi fotózáson kiosztott 5.000 Ft-os ajándék kuponok beválthatóak! (nem kell bemutatni, automatikusan beváltódnak azoknak, akik tavaly voltak)
 • A fotózás alapára maximum 6 főig érvényes, 6 fő felett +3000 Ft/fő
 • Hétköznap délelőtt és délután is egyéni időpont esetén is van lehetőség a fotózásra. Ár: 45.000 Ft.
!   I D Ő P O N T    F O G L A L Á S    V Á L T O Z Á S   !

Elnézést kérek mindenkitől, de:
idén bevezetésre kerül az időpont foglalási díj!
Ennek összege: 10.000 Ft és az időpont foglalás után 1 héten belül átutalással kellene rendezni.
A foglalási díj természetesen a fotózás árából levonódik majd. Tehát nem plusz költség!

Abban az esetben, ha valamiért nem tudtok eljönni a fotózásra, a foglalási díj nem veszik el, 2024-12-31-ig felhasználható nálam bármilyen fotós szolgáltatásra. 

Kisgyermekes apukaként tudom, hogy bármikor közbejöhet valami, ezért, ha betegség miatt netán nem tudtok jönni a lefoglalt időpontban, fogunk találni másik időpontot. Ezt nálam nagyon rugalmasan meg lehet oldani. 

Bízom benne, hogy megértitek ennek a változásnak a bevezetését, és nem riaszt el benneteket attól, hogy hozzám jöjjetek Karácsonyi fotózásra.

Az időpont foglalásokat Facebook üzenetben az oldalamon: facebook.com/LorinczPeterGaborPhotography
vagy
E-mailben tudom fogadni: karacsonyifotozas@lorinczfoto.hu
(amennyiben az üzenetedre nem kapnál választ 24 órán belül, kérlek telefonon érdeklődj)

 

Hozzatok magatokkal sok mosolyt és jókedvet, és hagyjátok, hogy a Mini Fotóstúdióban varázslatos képeken örökítsük meg együtt az ünnepi hangulatot és szeretetet!

Mindenkit szeretettel várok!

Lőrincz Péter Gábor Fotográfus

2023-as Karácsonyi stúdió

Képek az idei 2023-as Karácsonyi fotózásokból

Képek a korábbi évek Karácsonyi fotózásaiból

Néhány gondolatom megosztom veletek a Karácsonyi Fotózásról

 

Karácsonyi Családi Fotózás: A Vidámság és Csodák Ünnepe

Az ünnepi időszak mindig is különleges volt. A karácsonyi fények ragyognak, az otthonok megtelnek melegséggel, és az emberek közösen ünneplik a szeretet és összetartozás ünnepét. Az év lezárásaként semmi sem lehetne szebb, mint megörökíteni ezeket az emlékeket egy olyan fotózáson, ahol a vidám hangulat garantált és csodás képek készülnek.

Karácsonyi Fotózás - Vidám pillanatok

A Karácsonyi Családi Fotózás Varázsa

A karácsonyi fotózás egy olyan lehetőség, amely során nemcsak képeket készíthetünk, hanem élményeket is megoszthatunk. Ez az időszak tele van lehetőségekkel és kreativitással, hogy olyan fotókat készítsünk, amelyek emlékezetesek és értékesek lesznek évekig. Az ünnepi dekorációk és fények, a fenyőfa és a színes díszek mindenütt megtalálhatóak. Ezek a természetes és mesterséges elemek lehetővé teszik, hogy varázslatos háttérrel dolgozzunk, amelyek minden képet megkoronáznak. A karácsonyi hangulat szinte tapintható, és ebben a környezetben könnyű vidám és boldog pillanatokat megörökíteni.

Karácsonyi Fotózás - Sütizés a Tesóval

Vidám Családi Pillanatok

A családi karácsonyi fotózás során lehetőségünk van megörökíteni azokat a vidám pillanatokat, amelyeket a családunk tagjaival tölthetünk. A gyerekek boldogok, a családtagok és barátok pedig nevetéssel és örömmel ünneplik egymás társaságát. A vicces és meghitt pillanatok örökké maradnak, és évek múltán is emlékezetesek lesznek.

Csodás Képek: Egyedi és Hangulatos

Az ünnepi dekoráció és a karácsonyi hangulat remek alkalmat kínál arra, hogy egyedi és hangulatos képeket készítsünk. A fények játéka, a gyertyák meleg fénye, és az ünnepi díszek varázslatos elemek a képeken. A családtagok ruhái és az ünnepi dekorációk harmonizálnak, létrehozva egy képeslapra emlékeztető látványt.A fotózáson alkalmunk van kísérletezni különböző beállításokkal és kompozíciókkal. Az ünnepi ruhák és kiegészítők lehetővé teszik, hogy mindenki a legjobb formáját hozza ki magából, és csodás képek készülnek.

Karácsonyi Fotózás - Baba macival

Egy Örök Élmény és Tradíció

A karácsonyi fotózás nem csak képekről szól, hanem egy örök élményről is. A család együtt töltött idejét és az ünnepi hangulatot soha nem felejtjük el. A fotók pedig emlékeztetnek minket erre a különleges időszakra. Ezenkívül a karácsonyi fotózás egy hagyomány is lehet családjában. Évről évre visszatérve ugyanazon időpontban, ahol a gyerekek nőnek, az élethelyzetek változnak, de a szeretet és az összetartozás marad.

Ajándékozás és Megosztás

Az elkészült képeket ajándékozhatjuk is szeretteinknek. Egyedi fotók személyességet és értéket adnak az ajándékoknak. Azok, akik megkapják ezeket a képeket, értékelni fogják, hogy ilyen személyes és gondoskodó ajándékot kaptak. Emellett a fotókat megoszthatjuk a közösségi média platformokon is, hogy megosszuk az ünnepi hangulatot másokkal.

Karácsonyi Fotózás - Karácsonyi mosoly

Záró gondolatok a Karácsonyi fotózásról

Egy jó karácsonyi fotózás nemcsak képek készítéséről szól, hanem élmények megosztásáról és az összetartozás ünnepéről. Garantáltan vidám hangulatot teremt, és csodás képek készülnek, amelyek örök emlékek maradnak. Legyen ez egy hagyomány a Te családodban is, amelyet évről évre örömmel várhattok! Élvezzétek ki minden pillanatát, és örökítsük meg együtt az ünnepi vidámságot a képeken, hogy azok örökké emlékezetesek maradjanak.

Lőrincz Péter Gábor Fotográfus

Fotózás helyszínek, fotós szolgáltatási területeim. Igény esetén az ország beámelyik pontjára szívesen elmegyek fotózni!

Attala Csibrák Csikóstőttős Dalmand Dombóvár Döbrököz Gyulaj Jágónak Kapospula Kaposszekcső Kocsola Kurd Lápafő Nak Szakcs Várong Alsóbogát Baté Bodrog Bőszénfa Büssü Cserénfa Csoma Csombárd Ecseny Edde Felsőmocsolád Fonó Gadács Gálosfa Gölle Hajmás Hetes Igal Juta Kaposgyarmat Kaposhomok Kaposkeresztúr Kaposvár Kazsok Kercseliget Kisgyalán Magyaratád Magyaregres Mernye Mezőcsokonya Mosdós Nagyberki Orci Osztopán Patalom Polány Ráksi Sántos Simonfa Somodor Somogyaszaló Somogygeszti Somogyjád Somogysárd Somogyszil Szabadi Szentbalázs Szentgáloskér Taszár Újvárfalva Várda Zimány Zselickislak Zselicszentpál Belecska Diósberény Dúzs Értény Felsőnyék Fürged Gyönk Hőgyész Iregszemcse Kalaznó Keszőhidegkút Kisszékely Koppányszántó Magyarkeszi Miszla Mucsi Nagykónyi Nagyszékely Nagyszokoly Ozora Pári Pincehely Regöly Simontornya Szakadát Szakály Szárazd Tamási Tolnanémedi Udvari Újireg Varsád Gödre Sásd Magyarszék Mánfa Komló Bikal Mágocs Magyaregregy Lengyel Tevel Kéty Zomba Harc Pécsvárad Pécs Mecseknádasd Hidas Bonyhád Szigetvár Szekszárd Tolna